Selasa, September 29

SUSAH SANGAT KE NAK MULAKAN LANGKAH PERTAMA

dunia ini semakin menarik untuk dinikmati nikmatNya.
nikmati diberi ruang dan peluang.UNTUK mempastikan hari ini lebih baik dari semalam
ILMU...saya percaya kepada konsep itu.
tidak ada manusia yang bersedia untuk mengakui...ALANGKAH BAHAGIA NYA AKU TAK BAHAGIA.ini satu formula dari buku Law of Attraction-RAHSIA KEHIDUPAN (menarik buku ni - dikupas dan diulas dari sudut pandangan barat dan islam )kita berpeluang untuk mencipta apa jua kehendak berasaskan kuasa keinginan dan kuasa percaya.di mana nak mulakan MENGETAHUI APA YANG DIINGINKAN, MEMOHON UNTUK MENDAPATKAN, MERASAI BAGAIKAN DAN APA YANG DIINGINI SERTA TERBUKA DAN MENERIMA

MORAL CERITA
ini mungkin satu lagi jalan mudah untuk kita sama2 mencipta bahgia berdasarkan kepercayaan dan kehendak kita. kita akan menuai apa yang kita tanam.

KUASA TARIKAN
kita menarik apa jua yang kita berkehendak.kuncinya adalah kepercayaan

DALAM KONTEKS SEBAGAI SEORANG PELAJAR
kita sering banyak dihidangkan dengan pendekatan STUDY SMART NOT HARD di mana nak mulakan. Mulakan dengan keinginan yang dizahirkan samada dalam bentuk tulisan @ gambar.Dengan menggunakan kuasa semantik - kuasa memberitahu diri besar impaknya pada peningkatan motivasi diri. Dominasikan keinginan berterusan dengan penggunaan minda dibawah sedar berterusan.Ada tenaga yang akan mengalir membantu untuk menyempurnakan matlamat impian.

KITA MULAKAN LANGKAH SATU.
TARIK KEJAYAAN SEBAB ITU HAK KITA.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan